top of page

AGAB revolutionerar coilhantering för europeisk motortillverkare med CV5000


Bild på en tidigare levererad CV8000

Vi är glada över att meddela att AGAB har levererat en coilvändaren CV5000, till en framstående europeisk motortillverkare. Denna banbrytande teknik erbjuder en rad fördelar för vår kund och förstärker AGAB:s position som ledare inom materialhantering för pressindustrin.


1. Effektivitetshöjning: CV5000 automatiserar och effektiviserar hanteringen av tunga coils, vilket minskar behovet av manuellt arbete och ökar produktiviteten avsevärt.


2. Säkerhet: Med CV5000 minskar risken för olyckor och skador genom att eliminera behovet av manuella lyft och hantering av tunga material.


3. Flexibilitet: Den mångsidiga designen hos CV5000 gör det möjligt att hantera olika typer av coils, vilket ger vår kund ökad flexibilitet i sin produktion.


4. Kvalitet: Genom att minska risken för skador på materialen och öka precisionen i hanteringen säkerställer CV5000 att kundens produkter uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.


5. Tidsbesparing: CV5000 minskar hanteringstiden för coils, vilket resulterar i kortare produktionscykler och ökad leveranskapacitet.


Med CV5000 tar AGAB ett stort steg mot att revolutionera coilhanteringen för vår kund och branschen som helhet. Vi är stolta över att kunna erbjuda innovativa lösningar som inte bara ökar effektiviteten och säkerheten, utan också skapar värde för våra kunder och stärker deras konkurrenskraft på marknaden.


Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur AGAB kan förbättra din verksamhets coilhantering och öka din produktivitet!

8 visningar

Commentaires


bottom of page