top of page

AGAB har Levererat Verktygsväxlare och Smörjsystem till Multinationell Kund i Indien
I förra veckan slutförde AGAB en leverans och idrifttagning av en batterielektrisk mobil verktygsväxlare och en innovativ spraysmörjare till en stor multinationell kunds produktionsanläggning i Indien. Detta markerar en milstolpe för AGAB, då det är första gången företaget levererat verktygsväxlare till den indiska marknaden.


AGABs produkter är designade med hållbarhet och effektivitet i åtanke. Den mobila verktygsväxlaren minskar behovet av fossila bränslen och förenklar verktygsbyten betydligt vilket, minskar ställtiderna. Detta gör att kunden kan möta kraven på kortare produktionsserier och därmed även nå sina högt ställda mål inom resursutnyttjande, minskat spill och hållbar produktion.


Den innovativa ämnessmörjaren är utformad för att minimera mängden smörjolja som appliceras på plåten innan bearbetning och förhindrar att oljedimma skapas. Detta minskar inte bara oljeanvändningen utan också användningen av rengöringsmedel vid tvätt av producerade detaljer och bidrar till en mycket säkrare arbetsmiljö med bättre luft.


"Vi är oerhört glada över att kunna stödja vår kunds omställning till en mer hållbar produktion. Vår mobila verktygsväxlare och innovativa spraysmörjare är viktiga steg i att minska miljöpåverkan och förbättra effektiviteten i produktionsprocesserna. Denna leverans visar vår förmåga att tillhandahålla högkvalitativa och hållbara lösningar globalt, och vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och att vara en nyckelpartner i deras resa mot hållbarhet på samtliga deras siter.", säger Anders Gleerup, VD AGAB och som var med vid idrifttagningen.


"AGAB fortsätter att sträva efter excellens och hållbarhet i alla sina projekt, och denna leverans är ett bevis på företagets engagemang för miljön, kvalitet och kundnöjdhet."

46 visningar

Comments


bottom of page