top of page

AGAB Pressautomations AB's Integritetspolicy för användare av www.agab.se

Välkommen till vår webbplats! Vi värdesätter din integritet och vill att du ska känna dig trygg när du använder webplats. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, delar och skyddar dina personuppgifter när du använder vår webplats. Genom att använda vår webplats samtycker du till insamlingen och användningen av information i enlighet med denna policy.

 

Vilka typer av information samlar vi in?

Vi samlar in personuppgifter som du tillhandahåller oss när du registrerar dig fyller i formulär, gör en beställning eller kommunicerar med oss på annat sätt. Dessa personuppgifter kan inkludera ditt namn, e-postadress, adress, telefonnummer och annan information som är förenlig med verksamheten.

Vi samlar också automatiskt in viss information när du använder våra tjänster, inklusive din IP-adress, webbläsartyp, operativsystem, referens-URL:er och information om hur du interagerar med våra tjänster, som vilka sidor du besöker och vilka funktioner du använder.

 

Hur använder vi din information?

Vi använder den information vi samlar in för att tillhandahålla, underhålla och förbättra våra tjänster, för att kommunicera med dig, för att behandla dina beställningar och för att uppfylla våra lagliga skyldigheter. Vi kan också använda din information för marknadsföringsändamål, såvida du inte har valt att inte ta emot sådana meddelanden.

Delar vi din information med andra?

Vi kan dela din information med tredje parter som hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster, såsom leverantörer av betalningsbehandling, webbhotell och analysverktyg. Vi kan också dela din information när det krävs enligt lag eller när vi tror att delningen är nödvändig för att skydda våra rättigheter, egendom eller säkerhet, eller för att efterleva en juridisk process.

Dina rättigheter och val

Du har rätt att begära åtkomst till och korrigering av dina personuppgifter som vi har om dig. Du har också rätt att begära att vi raderar eller begränsar behandlingen av dina personuppgifter, samt att motsätta dig behandlingen av dina personuppgifter i vissa situationer. För att utöva dessa rättigheter, kontakta oss via de kontaktuppgifter som anges nedan.

Uppdateringar av integritetspolicyn

Vi kan komma att uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan. Vi kommer att meddela dig om väsentliga ändringar genom att publicera den nya policyn på vår webbplats och/eller genom att skicka ett meddelande till den e-postadress du har gett oss.

Kontakta oss

Om du har frågor eller kommentarer om denna integritetspolicy eller vår behandling av dina personuppgifter, vänligen kontakta oss på info@agab.se.

Denna integritetspolicy gäller från 2024-03-05 och ersätter alla tidigare versioner.

bottom of page